Boekenkastkisten

boekenkastkist nr.1

boekenkastkist nr.1

De allereerste boekenkastkist. Deze kastkist is voor mijzelf en heb ik gemaakt als een van mijn eindexamenwerkstukken op de HKU.

Boekenkast-grafkist

Boekenkast-grafkist

De grafkist die je tijdens je leven gebruikt als boekenkast.
De zeven boekenplanken vormen tezamen het deksel van de grafkist. Het deksel kun je elke dag een stukje sluiten door een extra plank neer te leggen. De overledene verdwijnt dan langzaam uit beeld.
Prijs gemonteerd : E 1493,- incl. BTW. Bezorgen in Nederland excl. Waddeneilanden: € 115,--
Bij afhalen in Utrecht 15 % korting.

Boekenkastkist op zijn kop

Boekenkastkist op zijn kop

De boekenkastkist kun je ook heel mooi op zijn kop zetten. Het ziet er zelfs logischer uit. De diepste en hoogste vakken zitten dan onderin en de breedste kant van de grepen zitten beneden.
De kast staat op zijn "oren" en leunt tegen de wand. De achterkant van de zijwanden gaan precies over een plint heen waardoor de gehele achterkant tegen de muur kan staan. Bij het ontwerpen had ik er zo niet naar gekeken maar soms krijg je het cadeau...

Boekenkast-grafkist als bouwpakket

Boekenkast-grafkist als bouwpakket

Dit model boekenkast-kist is ooit (in 1996) ontstaan als bouwpakket. Hij heeft een tijd in uitvaartwinkel De Ode in Amsterdam gestaan en op diverse exposities. Het idee werd vooral aardig begroet. Niemand die het ook echt deed, zijn eigen kist in elkaar zetten. Om de eigen werkzaamheid te stimuleren en ook elders in de wereld mensen aan het werk te zetten krijgt u € 135,-- korting als u hem zelf monteert en zij krijgen € 135,-- om iets anders moois te laten ontstaan. Samen zoeken we dan een goed doel.

opbaarboekenplank

opbaarboekenplank

De opbaarboekenplank is een natuur-opbaarplank die je tijdens je leven gebruikt als boekenplanken. De plankjes zijn niet zo diep dus alleen geschikt voo kleine boeken. Ook CD's passen er prima in. Leverbaar op bestelling.