Accesoires

Kistbokjes

Kistbokjes

Kistbokjes om de kist of opbaarplank op te zetten bij een thuisopbaring, in het crematorium of op de begraafplaats. De bokjes zijn er in twee hoogtes, 48 cm. en 60 cm. en zijn gemaakt van populierenmultiplex.
De bokjes zijn sterk genoeg om ook een zware kist te dragen.
Leverbaar in ongelakte uitvoering en in diverse houtkleuren. Deze houtkleuren worden d.m.v. kleurwas ( Osmo dekorwas ) opgebracht. Bij de bokjes wordt een handige stoffen draagtas meegeleverd, met daaraan korte en lange hengsels zodat de tas met bokjes in de hand of aan de schouder gedragen kan worden.
 Prijs per ongelakte set, incl. tas: € 274,--. Prijs per gewaxte set, incl. tas: € 320,--.
Verzendkosten: € 22,--.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Plankjes voor op de kistbokjes

Plankjes voor op de kistbokjes

Bij de bestaande kistbokjes heb ik plankjes ontworpen die je bovenop het onderstel legt. Door de groeven blijft de plank op zijn plaats. De kistbokjes zijn daardoor eenvoudig te veranderen in een krukje of bijzettafeltje.
De plankjes zijn geschikt voor beide hoogtes kistbokjes.
Prijs per set van 2:  € 64,-- In de was zetten (elke Osmo kleur) per set van 2: € 19,--
Verzendkosten bij nabestellen: €15,--
Prijzen zijn exclusief BTW.

Natuurkistbokjes

Natuurkistbokjes

Kistbokjes voor de natuuropbaarkisten en -opbaarplanken. De bokjes zijn gemaakt van Drents douglas. Het gat dient tevens als handvat voor het dragen. De hoogte van deze bokjes is 42 cm. maar bestellen kan in elke gewenste hoogte. De bokjes worden geleverd met een handige stoffen draagtas. Prijs € 224,-- excl. BTW. Bij gebruik van een Ibis kist of opbaarplank zijn de bokjes ook te leen.