Natuurkisten

Saïs 200 opbaarplank

Saïs 200 opbaarplank

De Saïs opbaarplank is gemaakt van inlands douglashout. Alle randen van deze opbaarplank zijn ruw, d.w.z. de buitenkant van de boom. De Saïs heeft daardoor een zeer natuurlijke uitstraling. In de Saïs zitten geen schroeven of andere metalen, alle verbindingen zijn met beukenhouten deuvels en pennen gemaakt en verlijmd met witte houtlijm. Deze opbaarplank is daardoor bijzonder geschikt voor natuurbegraven. De Saïs kost € 719,-- incl. BTW en exclusief bezorgen.

Drie op voorraad.                                           

Dendéra 200 opbaarplank

Dendéra 200 opbaarplank

De Dendéra en Tanis opbaarplanken en de Karnak opbaarkist zijn in 2014 ontworpen in samenwerking met Natuurbegraafplaats Hillig Meer in Eext, bij Assen.
De vormgeving is geïnspireerd op de houten kapschuren  in Drenthe waarbij de ruwe zijkanten van de planken mooi in het zicht zijn. De planken zijn altijd gemaakt van inlands hout, meestal douglas, en bevatten geen schroeven of andere metalen delen. De Dendéra en Tanis opbaarplanken zijn toegestaan op alle natuur-begraafplaatsen.
Deze variant is met halve randen en daarom ook toegestaan in de meeste crematoria.
Leverbaar op bestelling. Prijs; €719,-- incl. BTW, excl. bezorgen.

Karnak 200 opbaarkist

Karnak 200 opbaarkist

De Karnak 200 opbaarkist bestaat uit een 2/3 hoge kist met een 1/3 hoog deksel. De kist, gemaakt van Drents douglashout bevat geen metalen delen en is met milieuvriendelijke houtlijm verlijmd. Zie ook: Natuurbegraafplaats Hillig Meer. De kist is geschikt voor alle natuurbegraafplaatsen. Leverbaar op bestelling.

Tanis 200 opbaarplank

Tanis 200 opbaarplank

De Tanis en Dendéra opbaarplanken en Karnak opbaarkist zijn ontstaan in samenwerking met Natuurbegraafplaats Hillig Meer in Eext, bij Assen.
De vormgeving is geïnspireerd op de houten kapschuren in Drenthe waarbij de ruwe zijkanten van de planken mooi in het zicht zijn. De opbaarplanken zijn gemaakt van inlands hout, meestal douglas, en bevatten geen schroeven of andere metalen delen. Deze variant is met pennen waardoor er nog meer openheid is.

De Tanis opbaarplank is toegestaan op alle natuurbegraafplaatsen.


Dit model wordt in veel crematoria niet geaccepteerd omdat er geen opstaande randen zijn.
Leverbaar op bestelling.Prijs € 719,-- incl. BTW, excl. bezorgen.

Natuurkistbokjes

Natuurkistbokjes

Onder een natuurkist of opbaarplank hoort natuurlijk een set bijpassende bokjes. Het gat dient tevens als handvat bij het dragen. Te leen bij gebruik van een Ibis natuur-opbaarkist of opbaarplank. De hoogte van de bokjes is 42 cm. of 60 cm.